Κουλούρης vs Πόνσε!

Γιώργος Ντυμένος
Κουλούρης vs Πόνσε!

bet365

Οι φορ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου χρειάζονται πάνω-κάτω τις ίδιες τελικές για να σκοράρουν και βρίσκουν δίχτυα με ανάλογη συχνότητα.
Στο «κρύο», λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί αύριο η ΑΕΚ τον Ατρόμητο και το ματς ενδέχεται να κριθεί στην οξυδέρκεια-ικανότητα των Εζεκιέλ Πόνσε και Ευθύμη Κουλούρη.
Οι δυο τους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα με τους «μπομπέρ», 5 και 7 γκολ αντίστοιχα, και μάλιστα τα νούμερά τους είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Αμφότεροι χρειάζονται λίγες τελικές, καθώς ο Αργεντινός βρίσκει δίχτυα κατά μέσο όρο κάθε 3,2 (5/16) και ο Ελληνας «χρειάζεται» 4,3 (7/30), ενώ απειλούν τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και από τον αέρα (6 και 5 τελικές αντίστοιχα).
Μάλιστα έχουν και ανάλογη συχνότητα σκοραρίσματος, καθώς ο Πόνσε για διάφορους λόγους έχει αγωνιστεί 545' στη Super League, ενώ ο Κουλούρης 740', κάτι που «μεταφράζεται» πως ο στράικερ της Ενωσης «εκτελεί» κάθε 109' και εκείνος των Περιστεριωτών στα 106'.
Συνομήλικοι ουσιαστικά (97αρης ο Πόνσε, 96αρης ο Κουλούρης), η εμφάνισή τους ενδέχεται να κρίνει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα