Μπάρκας: «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη απώλεια»

Μπάρκας: «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη απώλεια»

Gazzetta team
Μπάρκας: «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη απώλεια»

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς έπειτα από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό άλλες βαθμολογικές απώλειες είναι απαγορευτικές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάρκας στη NOVA:

Για την εμπειρία με Μπάγερν: «Είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους που παίξαμε απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους. Ήταν ευχάριστο που έπαιξα απέναντί στο είδωλό μου τον Νόιερ. Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω, ήμασταν και άτυχοι, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Γερμανία: «Μπήκαμε δυνατά, δεν φοβηθήκαμε, κάτι που δεν έχουν κάνει πολλές ομάδες. Σίγουρα το πέναλτι μας έκοψε τα φτερά. Ο διαιτητής έκρινε έτσι και το έδωσε και μετά τα πράγματα για μας έγιναν δύσκολα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έπεσε η ψυχολογία μας. Αλλά αν ξεκινάς και παίζεις έτσι μέσα στην Μπάγερν, όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ σίγουρα σου κόβονται λίγο τα φτερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζεις τα πλάνα σου».

Για την εμφάνισή του με την Μπάγερν: «Με βοήθησε, ήμουν τυχερός, γρήγορος στις αντιδράσεις μου. Έκανα ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει αποτέλεσμα. Είδα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο και πήρα εμπειρίες».

Για την τριάδα τερματοφυλάκων στην Εθνική: «Είναι καλή τριάδα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα έχουμε άψογη συνεργασία και όλα θα πάνε καλά».

Για την πρόσληψη Αναστασιάδη στην Εθνική: «Δεν είμαι αρμόδιος για να το κρίνω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το τι του είπε ο Νόιερ: «Να συνεχίσω έτσι».

Για το αν δώσανε απαντήσεις στο ματς με την Μπάγερν: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό, με την Μπάγερν ήμασταν καλύτεροι. Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο με το Champions League. Με τον Παναθηναϊκό δεν σταθήκαμε καλά, ήμασταν τυχεροί που πήραμε τον βαθμό. Από εδώ και εξής δεν πρέπει να έχουμε άλλη απώλεια και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».

Για τον Ατρόμητο: «Έχει καλούς παίκτες και καλό σύνολο. Ο Κουλούρης βάζει γκολ, τα πάνε καλά, είναι δύσκολη ομάδα και θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Όταν δεν είναι ο κόσμος η ατμόσφαιρα είναι περίεργη. Εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε».

Για τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στα ντέρμπι: «Δεν υπάρχει διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε η ΑΕΚ και μπαίνουμε να τα κερδίσουμε. Δεν πήγαμε καλά στα ντέρμπι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε για να τα κερδίσουμε όταν αυτά ξαναέρθουν».

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι: «Είμαστε πιο επιθετικοί. Πίσω είμαστε η ίδια ομάδα, είμαστε αρκετά καλά και πρέπει να πάρουμε τώρα περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω θα γίνει και αυτό».

Για το 3-5-2 με την Μπάγερν: «Με τους αμυντικούς έχω πάντα καλή συνεργασία, τα γνωρίζω τα παιδιά και το παθητικό το δείχνει αυτό. Δεν νομίζω ότι θα βοηθηθούμε από το 3-5-2. Πρέπει να παίζουμε επιθετικά καθώς δεν έχουμε κανέναν να φοβηθούμε».

Για το μέλλον του και για την πορεία της ομάδας: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ. Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Το μέλλον το βλέπω καλό. Δεν αγχωνόμαστε για τη διαφορά που υπάρχει από την κορυφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα