Επισκέφτηκαν σχολεία της πόλης οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού (pics)

Gazzetta team
Επισκέφτηκαν σχολεία της πόλης οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού (pics)

bet365

Οι παίκτες της ομάδας της Βοιωτίας έδωσαν αυτόγραφα και μοίρασαν εισιτήρια για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19:30) μ' αντίπαλο τον ΟΦΗ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους άπαντες στην Λειβαδιά.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο αφού η ομάδα της πόλης μετά από 9 αγώνες είναι στην 15η θέση με 4β και οι παίκτες θέλουν την βοήθεια του κόσμου για να πάρουν το... τρίποντο απέναντι στους Κρητικούς.

Για να καλέσουν τον κόσμο στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού επισκέφτηκαν την Πέμπτη τα σχολεία της πόλης και έδωσαν εισιτήρια στους μαθητές.

Φυσικά οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν και πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει κάνει θεσμό πλέον τις επισκέψεις στα σχολεία αφού η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη και έχει αναπτυχθεί εξαιρετική σχέση της ομάδας με την μαθητιώσα νεολαία της πόλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα