«Στο μπλοκάκι του Μόντσι για τη Ρόμα ο Γαλανόπουλος»

Gazzetta team
«Στο μπλοκάκι του Μόντσι για τη Ρόμα ο Γαλανόπουλος»

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο μέσος της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος αρέσει στη Ρόμα, με τους Ιταλούς να τον συνδέουν και με την περίπτωση του Εζέκιελ Πόνσε.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΜΟΛ Βίντι - ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γαλανόπουλος έχει καθιερωθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ένωσης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων.

Όπως υποστηρίζει το Calciomercato, ανάμεσα στις ομάδες που έχουν «τσεκάρει» τον Γαλανόπουλο είναι και η Ρόμα, με τον αθλητικό διευθυντή Μόντσι να έχει σημειώσει το όνομά του στο μπλοκάκι του.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το πάει και ένα βήμα παρακάτω, επισημαίνοντας την παρουσία του Εζέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού.

Έτσι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, θα μπορούσε η Ρόμα να προτείνει στην ΑΕΚ μια ανταλλαγή στο τέλος της φετινής σεζόν μεταξύ Γαλανόπουλου και Πόνσε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα