Συνεδρίασε το Διαιτητικό της Πορτογαλίας για την υπόθεση Ποντένσε

Συνεδρίασε το Διαιτητικό της Πορτογαλίας για την υπόθεση Ποντένσε

Δημήτρης Τομαράς
Συνεδρίασε το Διαιτητικό της Πορτογαλίας για την υπόθεση Ποντένσε

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας συνεδρίασε την Τρίτη για την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε. Τι ζήτησαν οι δύο πλευρές και πότε μπορεί να βγει η απόφαση...
Η διαφορά των δύο ομάδων - όπως σας είχαμε ήδη τονίσει - επρόκειτο να κριθεί στα αρμόδια πορτογαλικά όργανα. Την Τρίτη λοιπόν υπήρξε συνεδρίαση στο αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας. Εκεί έγινε η ακρόαση του πρώην τιμ μάνατζερ της Σπόρτινγκ, Αντρέ Ζεράλντες και του προέδρου της Ένωσης ποδοσφαιριστών στην Πορτογαλία, Ζοακίμ Εβανζελίστα. Η πλευρά των Ποντένσε και Ολυμπιακού ζητούν την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη.
Η ομάδα της Λισσαβώνας, από την άλλη, απαιτεί αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ (σ.σ. 45 εκατ. ευρώ συν τόκους). Ο Ολυμπιακός και ο Ποντένσε όρισαν τον δικηγόρο Ζοζέ Ρικάρντο Μπράνκο Γκονσάλβες για την υπεράσπισή του και η Σπόρτινγκ τον Νούνο Ντε Αλμπουκέρκε. Δεν υπάρχει ακόμη χρονικό πλαίσιο για την λήψη κι ανακοίνωση της απόφασης. Εκτιμάται όμως πως μπορεί να προκύψουν εξελίξεις μες στον Νοέμβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα