«Ξαναβρίσκει» τους σκόρερ του ενόψει Απόλλωνα ο ΟΦΗ

«Ξαναβρίσκει» τους σκόρερ του ενόψει Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
«Ξαναβρίσκει» τους σκόρερ του ενόψει Απόλλωνα ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γεντί Κουλέ, ψάχνοντας τη νίκη κι έχοντας ξανά διαθέσιμους τους 2/3 φετινούς του σκόρερ, Βουό και Νέιρα.

Μετά το «στραβό» ξεκίνημα στη Super League ήρθαν οι εξελίξεις με την ανάληψη της διοίκησης από τον Μιχάλη Μπούση. Ο ενθουσιασμός κατέκλυσε μαζί με περίπου 6.000 οπαδούς το «Θ. Βαρδινογιάννης» για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που βρήκε τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τη νίκη (1-0) και τη βαθμολογική «ανάσα», τους πρώτους πόντους στο πρωτάθλημα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ισοπαλίες προηγήθηκαν κι ακολούθησαν την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, αφού στις επισκέψεις σε Λαμία και Λάρισα κράτησαν τους Ομιλίτες αβλαβείς και βαθμολογικά κερδισμένους. Η εύκολη νίκη επί της Νίκης Βόλου για το Κύπελλο (3-0) μεσοβδόμαδα συντελεί στη διατήρηση της καλής ψυχολογίας στις τάξεις τους και πλέον ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι πρόκληση για… εκτόξευση.

Πιθανή νίκη θα σημάνει την άνοδο των Κρητικών, θα επιβεβαιώσει τη δυναμική τους και θα τους οδηγήσει στα αντίστοιχα παιχνίδια με ομάδες από το κάτω μέρος του ταμπλό. Στο παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος ελπίζει πως θα υπολογίζει στους Τζίλι Βουό και Χουάν Άγχελ Νέιρα, που προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή κι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό, με προσαυξημένη σημασία αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για τους δυο από τους τρεις φετινούς σκόρερ της ομάδας, που έχουν πετύχει τα 4/6 γκολ του ΟΦΗ στη Super League!

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 3 γκολ σε 5 παιχνίδια και η απουσία του από τις αρχές Οκτωβρίου αφαιρεί μια σημαντική απειλή από την αντίπαλη εστία. Αντίστοιχα ο Ιβοριανός μετράει 8/8 συμμετοχές, είναι η «κολώνα» της επίθεσης και αντικείμενο αποθέωσης μετά το νικητήριο γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η πιθανή επάνοδός τους κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», σε επίπεδο 11αδας ή έστω πάγκου γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Παπαδόπουλου και αυξάνει τις πιθανότητες για γκολ, αυταπόδεικτα σημαντικό σε ένα παιχνίδι που η νίκη θα είναι «χρυσάφι» για την ομάδα του. Εξάλλου εκεί επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής τους, αναφέροντας πως «πρέπει να βελτιωθούμε μεσοεπιθετικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια», δείχνοντας πόσο απαραίτητοι του είναι οι βασικοί και το κόστος που έχουν οι απώλειές τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα