Διαμαντόπουλος: «Δεν ήρθε η καταστροφή»

Διαμαντόπουλος: «Δεν ήρθε η καταστροφή»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Δεν ήρθε η καταστροφή»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος κατέθεσε την πίστη του στο επίπεδο ικανότητας του Άρη και εξήγησε γιατί η ομάδα του θα παρουσιαστεί διαφορετική στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια NOVASPORTS και ρωτήθηκε αρχικά για την αμφισβήτηση που υπάρχει μετά τις διαδοχικές ήττες. «Όταν υπάρχουν διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, είναι λογικά να υπάρχει αμφιβολία και αμφισβήτηση. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές αλλά είναι λογικό να θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως ήταν και κακό το τάιμινγκ. Για παράδειγμα η ομάδα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω στον αγώνα με τον Πανιώνιο αλλά και με τον ΠΑΟΚ όπου χάσαμε στα σημεία κι ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με 2-1 με το πέναλτι. Ατυχήσαμε, από εκεί και πέρα μας πείραξε όλους ότι χάσαμε με κατεβασμένα χέρια με την ΑΕΚ», είπε και ρωτήθηκε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και την έλλειψη ενέργειας.

«Ίσως μας έφαγε πολύ ενέργεια το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ γιατί το περιμέναμε πάρα πολύ. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Την Κυριακή το βράδυ πρέπει να ξεχνάς τα πάντα και από Δευτέρα να κοιτάς τον επόμενο αγώνα. Είμαστε μεγάλοι άντρες, πρέπει να έχουμε προσωπικότητα και να κάνουμε σωστή διαχείριση».

Σε ότι αφορά την κουβέντα μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια και τα οφέλη αυτής, είπε: «Όπως ανέφερα και πριν, πολλά παιδιά δεν ξέρουν ελληνική πραγματικότητα. Έτσι είναι και δεν το λέω υποτιμητικά. Στην Ελλάδα διαχειριζόμαστε διαφορετικά ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να τους βάλουμε στο κλίμα, να τους δώσουμε καταλάβουν τη διαφορετικότητα του ελληνικού Πρωταθλήματος. Αυτά που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Δεν ήρθε η καταστροφή, εμείς δώσαμε προσδοκίες με τις τρεις νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ομάδα και θα είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τη φιλοσοφία του Πάκο Ερέρα: «Ο κόουτς έχει τη δική του φιλοσοφία. Είναι δική του δουλειά, δεν μπορώ εγώ να εισχωρήσει στη φιλοσοφία του, τον σεβόμαστε, τον εκτιμάμε και πρέπει να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του. Και ο ίδιος θέλει να καταλάβει τη νοοτροπία και να είναι πιο προσεκτικός στην προσέγγιση των αγώνων».

Για τα κολακευτικά λόγια του Πάκο Ερέρα γι’ αυτόν, είπε: «Όταν είσαι τόσο καιρός εκτός αποστολής, δεν μπορεί να διεκδικήσεις κάτι στον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής μιλάει τόσο κολακευτικά για σένα, αν μη τι άλλο σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις την προσπάθειά σου»

Για τη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για το πώς το περιμένει. «Φυσικά περνάει από το μυαλό μου, αλλά δεν θα στραβώσει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία στα τελευταία παιχνίδια κερδίζει στα τελευταία λεπτά, δυσκολεύεται με αντιπάλους, έχασε από τον ΟΦΗ και θεωρώ ότι θα έχει το ίδιο πάθος με μας. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα μετράει περισσότερο. Εμείς θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να κερδίζεις πράγματα και από τις ήττες, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο έτοιμοι και να προσεγγίσουμε τον αγώνα διαφορετικά. Πιστεύω ότι θα δείτε έναν Άρη διαφορετικό από αυτόν που είχατε συνηθίσει. Με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα σφικτό ματς πριν γίνει το πέναλτι. Μετά άνοιξε και δεν υπήρχε μεσαία γραμμή. Τακτικά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι σαν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και τη σχέση του με τον Θωμά Ναζλίδη. «Είναι καλός και θεμιτός ο ανταγωνιστικός, γιατί σε βοηθάει να βελτιώνεσαι. Με τον Θωμά είμαστε παιδικοί φίλοι, μεγαλώσαμε στο ίδιο χωριό. Χαίρεται με τη χαρά μου κι εγώ με τη δική του. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση από τον Μάβραϊ (σ. σ. τον αποθέωσε μετά τα δύο γκολ που πέτυχε με τον Αήττητο Σπάτων), τον ευχαριστώ κι εγώ μέσα από την ψυχή μου και είναι σημαντικό να νιώθεις αυτήν την υποστήριξη από τους συμπαίκτες σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα