Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Gazzetta team
Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

bet365

Από σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου και από τα εκδοτήρια στον σταθμό Ειρήνη.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να βάλει τα... καλά του το Σάββατο και να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η προπώληση των εισιτηρίων κινείται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς μέχρι στιγμής, όμως από σήμερα αναμένεται να σημειώσει μεγάλη αύξηση.

Και αυτό γιατί από το πρωί, από το viva.gr και τα viva spots, διατίθενται και από τα εκδοτήρια στον σταθμό Ειρήνης, το οποίο θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 17:30.

Το ίδιο θα συμβεί και αύριο από τις 10:00, ενώ το Σάββατο στο συγκεκριμένο σημείο θα ανοίξουν στις 11:00, ενώ θα λειτουργήσουν και άλλα δύο εκδοτήρια.

Στην Λεωφόρο Κύμης που θα ανοίξουν στις 13:00 και στην Β.Α είσοδο του ΟΑΚΑ από την Λ. Κηφισίας που ανοίξουν στις 14.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα