Κακή έξοδος Βελλίδη και ισοφάριση της Ξάνθης με Μπρίτο (vid)

Gazzetta team
Κακή έξοδος Βελλίδη και ισοφάριση της Ξάνθης με Μπρίτο (vid)

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης υπολόγισε λανθασμένα την τροχιά της μπάλας στη σέντρα του Ντουρίτσκοβιτς, με τον Μπρίτο να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει για την Ξάνθη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στα Πηγάδια απέναντι στους Ακρίτες, με τον Γιάννη Μυστακίδη να ανοίγει το σκορ στο 21’ με δυνατή κεφαλιά.

Ένα λάθος του τερματοφύλακά τους όμως, που στο πρώτο μέρος απέκρουσε το πέναλτι του Γέντρισεκ, που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ, έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Στο 64’ ο Ντουρίτσκοβιτς σέντραρε από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Βελλίδη να κάνει λανθασμένη έξοδο. Ο Μπρίτο βρέθηκε στη σωστή θέση και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα