ΠΑΟΚ: «Προσευχηθήκαμε κι εμείς για τον Σριβανταναπράμπα, αλλά...» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Προσευχηθήκαμε κι εμείς για τον Σριβανταναπράμπα, αλλά...» (pic)

bet365

Τον άδικο χαμό ενός από τους καλύτερους ανθρώπους θρηνεί το ποδόσφαιρο, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τοποθέτησή της για τον θάνατο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο των «αλεπούδων», το βράδυ του Σαββάτου και «έφυγε» τόσο άδοξα, έχοντας αλλάξει την ιστορία της ομάδας του Λέστερ αλλά και της κοινωνίας της αγγλικής πόλης.

«Προσευχηθήκαμε κι εμείς για ένα θαύμα, αφού η Λέστερ έχει αποδείξει πως τα θαύματα γίνονται πραγματικότητα. Δυστυχώς, όμως, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Βιχάι και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχασε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οπαδούς της Λέστερ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα