Δίωξη σε Κουλούρη για τον πανηγυρισμό του με τον Αστέρα Τρίπολης

Δίωξη σε Κουλούρη για τον πανηγυρισμό του με τον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Δίωξη σε Κουλούρη για τον πανηγυρισμό του με τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη στον Ευθύμη Κουλούρη για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και κινδυνεύει με ποινή μιας αγωνιστικής.
Κίνδυνος για τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον επιθετικό του Ατρόμητου για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο διεθνής φορ κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.
Επόμενο παιχνίδι του Ατρόμητου είναι αυτό με τον Ηρακλή στο Κύπελλο την Τετάρτη (31/10 εκτός), ενώ για το πρωτάθλημα οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ εντός έδρας σε ματς στο οποίο έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν αφού υπάρχει συμφωνία με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Ευθύμιου Κουλούρη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι και παρ.5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα