Κουλιμπαλί: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην Τούμπα»

Κουλιμπαλί: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην Τούμπα»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην Τούμπα»

bet365

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μετακομίσει στο «τριφύλλι» τονίζοντας πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή του.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 29χρονος άσος στην στη Live Sport:

-τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν: «Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια και θα παρακολουθήσουν όλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε και στα τρία, αλλά είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε και δύο εκτός έδρας. Δεν θεωρώ ότι θα δείξουμε το ταβάνι μας αυτή τη στιγμή, γιατί η ομάδα εξελίσσεται διαρκώς και η σεζόν έχει πολλούς μήνες ακόμα».

-τις συμβουλές του στους νέους συμπαίκτες του εν όψει ντέρμπι: «Να παίξουν με τον ίδιο τρόπο που παίζουν μέχρι τώρα και δεν έχουν κάτι να φοβηθούν. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, το έχουν δείξει και αυτή είναι η ευκαιρία τους για να τραβήξουν την προσοχή. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά και όποιος νικήσει, μπαίνει στο μυαλό του κόσμου».

-το συμβόλαιό του που λήγει: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες πέρυσι που είναι αρνητικές για κάθε ομάδα και για κάθε επαγγελματία. Όμως, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μας απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ήθελα να μείνω, μίλησα με τον προπονητή και τον διευθυντή και συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Για τα υπόλοιπα θα τα συζητήσω στην ώρα τους. Αλλά, είναι βέβαιο ότι περνάω καλά στην Αθήνα και η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα