Που θα κριθεί η υπόθεση Ποντένσε, νέα επαφή ζήτησε η Σπόρτινγκ!

Που θα κριθεί η υπόθεση Ποντένσε, νέα επαφή ζήτησε η Σπόρτινγκ!

Δημήτρης Τομαράς
Που θα κριθεί η υπόθεση Ποντένσε, νέα επαφή ζήτησε η Σπόρτινγκ!

bet365

Η FIFA για την περίπτωση του Ποντένσε - όπως και για τον Ζέλσον Μαρτίνς - θα περιμένει να αποφανθούν τα αρμόδια πορτογαλικά όργανα. Νέο ραντεβού με τον Ολυμπιακό και τον παίκτη ζητά η καινούρια διοίκηση της Σπόρτινγκ!

Ο σύλλογος της Λισσαβώνας επεδίωξε να βρει το δίκιο της μέσω FIFA για τον Ντάνιελ Ποντένσε, ωστόσο η Παγκόσμια Ομοσπονδία φάνηκε ότι θα λειτουργήσει όπως έκανε και με τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι και για τον Ποντένσε θα περιμένει να δει τι θα αποφανθούν τα αρμόδια όργανα στην Πορτογαλία. Ένα ακόμα σημείο που έχει σημασία είναι ότι η Σπόρτινγκ δεν έχει δικαιωθεί πουθενά ως προς τις αξιώσεις της για παίκτες: είτε μέσω FIFA - UEFA είτε μέσω των επιτροπών στην Πορτογαλία. Στην μόνη περίπτωση που πήρε χρήματα ήταν με τον Ρουί Πατρίσιο, μετά από συμφωνία με την Γουλβς για 14 εκατ. ευρώ ενώ 4 πήγαν στον ατζέντη Μέντες, στο οποίο η Σπόρτινγκ όφειλε χρήματα.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία η νέα διοίκηση της Σπόρτινγκ ζήτησε ραντεβού με τον Ολυμπιακό και τον παίκτη. Ή έστω μία νέα επικοινωνία. Μέσω αυτής ο νέος πρόεδρος θα επιδιώξει μία μορφής deal. Μένει να φανεί η συνέχεια, ωστόσο μέχρι στιγμής οι χειρισμοί της προηγούμενης διοίκησης του συλλόγου της Λισσαβώνας ήταν τόσο κακοί που την οδηγούν σε ένα αδιέξοδο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα