Την Κυριακή τα νεότερα για Μπλάζιτς

Gazzetta team
Την Κυριακή τα νεότερα για Μπλάζιτς

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Λεβαδειακό, με τον Μάκη Χάβο να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου πως την Κυριακή (28/10) θα υπάρχουν νεότερα για την κατάστασή του.

Ο Σέρβος μέσος στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, όταν μετά τη διεκδίκηση της μπάλας με τον Σουμπίνιο έπεσε στο έδαφος άτσαλα, γυρίζοντας το πόδι του.

Εξαρχής φάνηκε να πονάει αρκετά και τελικά λίγα λεπτά αργότερα (57') αποχώρησε με φορείο υποφέροντας.

Ο Μάκης Χάβος ρωτήθηκε για την κατάσταση του παίκτη του, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά στους συνδέσμους, δίχως απαραίτητα να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, είπε, ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να εξαχθούν την Κυριακή κι αφού υποβληθεί ο 33χρονος αμυντικός μέσος στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα