Η ευκαιρία του Μάνου και ο Λάζαρος για επιθετικός στην Ευρώπη... (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η ευκαιρία του Μάνου και ο Λάζαρος για επιθετικός στην Ευρώπη... (poll)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη κάνει τα... σχέδιά του για τα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου δεν θα έχει διαθέσιμους τους Χασάν και Γκερέρο. Ο ρόλος των Μάνου και Λάζαρου...
Εάν πάρουμε το πιο αισιόδοξο σενάριο και σύμφωνα και με τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς ο Χασάν μπορεί να προλάβει το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη στις 4 Νοεμβρίου. Σίγουρο δεν είναι, ωστόσο θα κάνει μία προσπάθεια.
Με απόντες τους Γκερέρο και Χασάν ο Πορτογάλος για τουλάχιστον τρεις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα έχει μοναδικό φορ τον Μάνο και από αυτές σε εκείνη με τη Ντουντελάνζ δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει καθότι δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Ίβηρας έχει ήδη κάνει τις σκέψεις του για το θέμα αυτό. Σε πρώτη φάση να παίξει ο Μάνος βασικός φορ με τον Απόλλωνα στις 29 Νοεμβρίου και μετά στην αναμέτρηση με Ντουντελάνζ στην Ευρώπη να πάει κορυφή είτε ο Λάζαρος είτε ακόμα και ο Φορτούνης.
Στο ματς του Λουξεμβούργου πάντως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βοήθησε περισσότερο παίζοντας μπροστά (σ.σ. σε σχέση με την τοποθέτησή του στα... φτερά το τελευταίο διάστημα) και ας μην σκόραρε. Υπάρχει και ένα ματς Κυπέλλου στο μεταξύ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την 1η Νοεμβρίου όπου μπορούν να επιστρατευθούν και άλλες λύσεις όπως του Ναουέλ. Βέβαια ο πιο μεγάλος προβληματισμός θα έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις με Άρη και Παναθηναϊκό. Εκεί εάν δεν έχει προλάβει να γυρίσει ο Αιγύπτιος ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να αποφασίσει για την πιο καλή επιλογή. Όπως και να έχει έχει σημασία το πως θα διαχειριστεί το πρόβλημά του αυτό ο Μαρτίνς, ωστόσο τώρα περισσότερο από ποτέ ο Ολυμπιακός χρειάζεται και γκολ από τον Μάνο αλλά και παραπάνω τέρματα από τους εξτρέμ του.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα