Παπαδόπουλος: «Εάν δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις...»

Δημήτρης Τομαράς
Παπαδόπουλος: «Εάν δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις...»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ και θύμισε την γνωστή ρήση για ένα ματς που δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα...

Ο Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων στη NOVA:

Στο α' μέρος ήμασταν πιο καλοί. Στο β' μείναμε πίσω. Ένα ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν πρέπει να το χάνεις. Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στην συνέχεια είπε για:

Το ξεκίνημα του αγώνα: «Κατά την άποψη μου ξεκινήσαμε καλύτερα, μας βοήθησε ο σχηματισμός της Λάρισας με τα τρία στόπερ. Πολύ γρήγορα άλλαξε διάταξη, εκεί αντιμετωπίσαμε προβλήματα και το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο αναλωθήκαμε στο να αμυνθούμε, κάτι που δεν μας άρεσε και έπρεπε να επιτεθούμε. Όμως, όπως είπα στα παιδιά ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον δεν το χάνεις».

Την εικόνα του ΟΦΗ στο β' μέρος: «Δεν είναι λέξη «δεν υπήρχε ο ΟΦΗ». Το είπα ότι δεν ήμασταν καλοί μεσοεπιθετικά».
Τους ξένους διαιτητές: «Σαν νοοτροπία έχει ανέβει το επίπεδο, όμως πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί καλοί Έλληνες διαιτητές, όπως και ο διαιτητής του αγώνα (σ.σ. με την ΑΕΛ) ήταν πολύ καλός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα