Παπαδόπουλος: «Η νίκη με την ΑΕΛ θα είναι... εξάποντο»

Παπαδόπουλος: «Η νίκη με την ΑΕΛ θα είναι... εξάποντο»

Δημήτρης Ρούσσος
Παπαδόπουλος: «Η νίκη με την ΑΕΛ θα είναι... εξάποντο»

bet365

Στη σημασία της νίκης επί της ΑΕΛ (27/10, 17:15) αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ΟΦΗ T.V ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος.

Την άποψη πως η νίκη στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League με την ομάδα της Θεσσαλίας «δίνει» έξι και όχι τρεις βαθμούς εξέφρασε μιλώντας στο κανάλι των Κρητικών στο YouTube ο Έλληνας προπονητής.

Αναλυτικά:

«Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού η ομάδα βρίσκεται αγωνιστικά και ψυχολογικά στο καλύτερό της σημείο. Φαίνεται η διάθεση των παικτών και η ψυχολογία τους, έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση της ομάδας και πιστεύω πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και στους δυο αυτούς τομείς.

Για τις μπάλες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που έγινε με τις μπάλες που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό δεν μας άρεσε και εμάς, γιατί δεν είναι κάτι που μας πρεσβεύει, δεν μας αρέσει και δεν είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο, καλό είναι την επόμενη φορά να μην ξανασυμβεί. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια με τον τρόπο μας και όχι με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος δεν είναι ωραίος για το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Εμάς δουλειά μας είναι αυτή, να μιλήσουμε στους παίκτες, να προσπεράσουμε αυτή τη νίκη, η οποία ήταν απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα, είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως είπα φαίνεται η διάθεσή μας στην προπόνηση για το επόμενο παιχνίδι, που θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί και ο αντίπαλός μας έρχεται από άσχημα αποτελέσματα. Θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθάει καμία από τις δυο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, τη δική μας φιλοσοφία, τη δική μας νοοτροπία. Θα έλεγα πως η νίκη θα είναι έξι βαθμών. Εμάς μας ενδιαφέρει όμως να νικήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα