Ο Ατρόμητος ζήτησε ξένους διαιτητές για τα ματς με τους μεγάλους!

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος ζήτησε ξένους διαιτητές για τα ματς με τους μεγάλους!

bet365

Ο Ατρόμητος προχώρησε σε αίτημα προς την ΚΕΔ / ΕΠΟ για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των μεγάλων. Ένα αίτημα που είχαν κάνει Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τα ματς των διεκδικητών του τίτλου & άρα συναινούν.

Η ομάδα του Περιστερίου αποτάνθηκε στην ΚΕΔ / ΕΠΟ για ξένους διαιτητές στα ματς της με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Πρόκεται για ματς που έχουν από την 9η αγωνιστική έως την 11η.

ΤΑ ΜΑΤΣ:
9η αγωνιστική: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
10η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ατρόμητος
11η αγωνιστική: Ατρόμητος - Ολυμπιακός
14η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος ζήτησε κάτι που βέβαια ήδη έχουν αξιώσει οι Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες αλλά και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν αιτηθεί και στις FIFA / UEFA να υπάρχουν ξένοι ρέφερι σε όλα τα παιχνίδια των διεκδικητών του τίτλου. Θυμηθείτε εδώ και εδώ το τι επεδίωξαν μέσα από τις επαφές με τις δύο διεθνείς Ομοσπονδίες οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα