ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Βασιλειάδης ανέβαλε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Βασιλειάδης ανέβαλε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Βασιλειάδης ανέβαλε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Παρά τις αντιρρήσεις του Παναθηναϊκού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή του ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για την Δευτέρα. «Μπάχαλο» το πρόγραμμα των «πράσινων».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αβράνς - Λαβάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Αναβολή στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αρχές είχαν προβεί σε αυτή την κίνηση, καθώς εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» ήταν αντίθετοι με αυτό, καθώς εκτός από τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων, θα επικρατούσε μπάχαλο και με το αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Θυμίζουμε οτι το «τριφύλλι» την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο παίξει με την Ιεράπετρα για το Κύπελλο, αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πάει για Δευτέρα και δεν μεσολαβούν δύο ολόκληρες ημερολογιακές ημέρες, αναγκαστικά οδηγούμαστε για αναβολή. Μάλιστα δεν μπορεί να γίνει ούτε την Πέμπτη (σ.σ μία μέρα μετά), καθώς για το Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Άρα, το ματς Κυπέλλου θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Όλα αυτά τα έγραψαν σε επιστολές, τα έστειλαν στις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά η απόφαση ήταν του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμός, από τη στιγμή που και η SuperLeague δεν ήταν τόσο «ζεστή» με την μετάθεση του παιχνιδιού, ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να πάρει  την απόφαση της αναβολής. Όπως και έγινε δηλαδή, με αποτέλεσμα να περιμένουμε τώρα να μάθουμε αν το ματς θα γίνει Δευτέρα ή σε άλλη ημερομηνία.