Χάνει (και) τον Πέλκα ενόψει Άρη;

Χάνει (και) τον Πέλκα ενόψει Άρη;

bet365

Η συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα στο ματς με τον Άρη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του! Σε διάστημα 85 ημερών έχει παίξει σε φουλ ένταση, 17 επίσημα παιχνίδια!

Μετά τον Χοσέ Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ακόμη έναν κομβικό παίκτη του άξονά του, τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος λόγω της έντονης επιβάρυνσης, μετά και το ματς της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, σημείο όπου είχε δεχτεί χτύπημα στο ματς με τον Απόλλωνα, και επέστρεψε τραυματίας στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Τετάρτης (17/10) ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου «να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός και η ενδεχόμενη απουσία του», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Πέλκα και του Λουτσέσκου, βεβαίως, που βλέπει μετά τον Μαουρίσιο να στερείται ενδεχομένως και ακόμη ένα βασικό ποδοσφαιριστή του, που στο προηγούμενο διάστημα έπαιξε σχεδόν ασταμάτητα.

Από την αρχή της σεζόν ο Ελληνας διεθνής άσος έχει απουσιάσει σε μόλις δύο αγώνες από τους 15 που έδωσε συνολικά ο ΠΑΟΚ. Μέτρησε 1062' στο γήπεδο (με 3 γκολ και 4 ασίστ), ενώ στο ίδιο διάστημα αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια της εθνικής ομάδας, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, προσθέτοντας ακόμη 337 λεπτά παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Συνολικά από τις 24 Ιουλίου ο Δημήτρης Πέλκας αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια, τα περισσότερα ως το τέλος τους.

Όλη αυτή η επιβάρυνση και η κούραση έφεραν, προφανώς, τις ενοχλήσεις στο δεξιό ισχίο και πλέον η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα