ΠΑΟΚ για πρωτιά, πρόκριση, αλλά και ξένους διαιτητές, αφαιρέσεις βαθμών…

ΠΑΟΚ για πρωτιά, πρόκριση, αλλά και ξένους διαιτητές, αφαιρέσεις βαθμών…

ΠΑΟΚ για πρωτιά, πρόκριση, αλλά και ξένους διαιτητές, αφαιρέσεις βαθμών…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε, αλλά και για τα θέματα επικαιρότητας με ξένους διαιτητές και αφαιρέσεις βαθμών.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπάγερν - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το πιο δύσκολο πρόγραμμα της ιστορίας του από τον Ιούλιο και μετά, με 14 συνεχόμενα, κρίσιμα και πάρα πολύ δύσκολα ματς. Αυτά τα παιχνίδια αντιμετωπίστηκαν με σχετική επιτυχία, αλλά καλώς ή κακώς το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα δεν τελείωσε…

Πώς να θεωρηθούν εύκολα ή βατά τα επόμενα ματς από 21 Οκτωβρίου μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, οπότε και θα έχουμε άλλη μία διακοπή;

Σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ παίζει ξεκάθαρα την πρωτιά στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκρισή του στο Europa League. Αυτό γίνεται με αντιπάλους όπως ο φετινός Άρης μέσα στο Χαριλάου, ο Παναθηναϊκός του Δώνη που κάνει πρωταθλητισμό, ο Ατρόμητος που είναι πρώτος! Ανάμεσα σε αυτά τα ματς ο ΠΑΟΚ «πρέπει» να κερδίσει και τη Βίντι για να τελειώνει νωρίς την πρόκριση στους 32 του Europa.

Τονίσαμε και πάλι ότι αν ο ΠΑΟΚ διατηρηθεί πρώτος και μετά από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, τότε δύσκολα θα… κατέβει από εκεί στην συνέχεια. Το κλειδί είναι να βρίσκεται στην κορυφή μέχρι και το Νοέμβριο. Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ αυτό, το ξέρουν βέβαια πολύ καλά και οι αντίπαλοί του…

Επί προσθέτως καλό θα ήταν να τελειώσει και η υπόθεση πρόκριση στους 32 από τις αρχές Νοεμβρίου, πριν ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει με τη Τσέλσι στο Λονδίνο και σαφώς πριν την τελευταία αγωνιστική με την Μπάτε στην Τούμπα.

* Αυτό που ο ΠΑΟΚ βγαίνει κατηγορούμενος επειδή ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών του τίτλου, πώς προκύπτει; Ο ΠΑΟΚ (και όποιος άλλος έχει παρόμοιο αίτημα) θα κατηγορηθεί επειδή θέλει… Μπορμπαλάν, Γεστρανιους και Φενταγί, ή αυτοί (και αυτή) που θέλουν Κομίνη, Παπαδόπουλο, Ζαχαριάδη ή πέρυσι τους Βάτσιο, Μάνταλο και Καλογερόπουλο; Ο ΠΑΟΚ τι σχέση μπορεί να έχει με τον κάθε Μπορμπαλάν για τον επηρεάσει; Θέλετε απάντηση στο άλλο σενάριο και στο τι σχέση ή τι επαφή μπορεί να έχει ο καθένας με τον κάθε… Έλληνα διαιτητή; Με το τηλέφωνο ειδικά…

Αλλά έτσι είναι… Η καλύτερη άμυνα όταν αποκαλύπτεται η σχέση σου με Παπαδόπουλους και Μητρόπουλους, είναι η επίθεση… (Την σχέση με τον Παπαδόπουλο την παραδέχθηκε και ο Θωμαίδης, άρα το θέμα έκλεισε. Τη σχέση με τον Θωμά δεν τη έχει αρνηθεί ποτέ κανείς).

Συγκεκριμένα λοιπόν:

- Ποιος θέλει Μπορμπαλάν και ποιος Κομίνη; Ποιος θέλει διαιτησίες τύπου Γεστράνιους και ποιος τύπου Βάτσιου;

- Ποιος θέλει VAR και ποιος Έλληνες χωρίς τεχνολογία για να τους επηρεάζει-πιέζει πιο εύκολα;

Για το VAR πάντως ακόμη και τώρα ΚΑΝΕΙΣ από τους άλλους δεν πήρε θέση.

Τέλος… Μεγαλύτερο ψέμα από το ότι πανηγύριζαν στον ΠΑΟΚ για την αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ, δεν υπάρχει.

Ποιος πανηγύριζε όταν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό για μία κορδέλα που χτύπησε τον άνεργο σήμερα Ισπανό προπονητή ΜΟΝΟ εσωτερικά στο χείλος και όχι εξωτερικά, ΟΛΟΙ γνωρίζουν.

Ποιος πανηγύριζε για το πρωτάθλημα στα δικαστήρια, μετά τους δύο μηδενισμούς του ΠΑΟΚ, ΟΛΟΙ γνωρίζουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.