Παπαβασιλείου: «Πολύ καλή ομάδα ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Πολύ καλή ομάδα ο ΟΦΗ»

bet365

Ο Εργοτέλης έφυγε νικητής από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου επικράτησε του ΟΦΗ (0-1) σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και ο Νίκκι Παπαβασιλείου δήλωσε ευχαριστημένος για την ομάδα του κι αισιόδοξος για τον αντίπαλό της.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον συμπολίτη του στο ΒΑΚ, με τον προπονητή του Εργοτέλη πάντως να αναφέρεται με καλά λόγια στους «μελανόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι παιχνίδια που μας κάνουν καλό παίζοντας με αντιπάλους Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα για 65 λεπτά έδειξε καλά στοιχεία έχει σημασία για εμάς να πιστέψουμε σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε έτοιμοι.

Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα σίγουρα δεν πήρε τους βαθμούς που ήθελε όμως η ψυχολογία παίζει ρόλο και με ένα καλό αποτέλεσμα θα βρει τον δρόμο του. Με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό θα νιώθει ο κόσμος σιγουριά με τα παιδιά που έχουν έρθει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα