ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λάκοβιτς: «Δεν ήρθαμε να... δασκαλέψουμε αλλά να βοηθήσουμε»

Λάκοβιτς: «Δεν ήρθαμε να... δασκαλέψουμε αλλά να βοηθήσουμε»

Λάκοβιτς: «Δεν ήρθαμε να... δασκαλέψουμε αλλά να βοηθήσουμε»

Ο απεσταλμένος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς μίλησε για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Big-4 αλλά και τον Βαγγέλη Γραμμένο. Τι ειπώθηκε από μεριάς του Σέρβου παράγοντα.

«Κυρίως ήρθαμε για να δούμε το αυριανό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία για αρκετές συναντήσεις. Ήταν ένα ανεπίσημο δείπνο, αλλά φυσικά μιλήσαμε για αρκετά πράγματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε επίσης συνάντηση με την ελληνική Ομοσπονδία, με τον πρόεδρο και μετά με τον κ. Βασιλειάδη και έπειτα θα πάμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να δούμε εντυπώσεις, αντιδράσεις, σχόλια από όλα τα άτομα που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων στο πρώτο του σχόλιο ο Λάκοβιτς.
 
«Δεν είμαστε εδώ για να... δασκαλέψουμε, αλλά για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας η FIFA και η UEFA, τους χρειαζόμαστε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ. Δεν είναι εύκολο. Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα, μου αρέσουν οι άνθρωποι. Υπάρχει πολύ πάθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όλοι μαζί θα πρέπει να πάρουμε την ευθύνη. Θέλουμε να βοηθήσουμε. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να στέλνουμε κάποιον από την UEFA που θα συνεργαστεί με την ελληνική Ομοσπονδία για να βελτιώσει τη δουλειά που γίνεται», προσέθεσε.