Η ΕΠΟ δεν σέβεται τον Άρη!

Η ΕΠΟ δεν σέβεται τον Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος Βασίλης Βλαχόπουλος
Η ΕΠΟ δεν σέβεται τον Άρη!

bet365

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για την αποψινή συνάντηση FIFA-ΕΠΟ-Ομάδων και για το γεγονός ότι αγνοήθηκε ο Άρης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πολύ σκόνη σηκώθηκε γύρω από τον αποψινό δείπνο μεταξύ της παγκόσμιας ομοσπονδίας, της άμεμπτης ΕΠΟ και των τεσσάρων ομάδων (σ. σ. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός). Πολλοί αναρωτιούνται τους λόγους για τους οποίους δεν προσκλήθηκε ο Άρης, καθώς επίσης και για την εμμονή της ΕΠΟ του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου στη διατήρηση του περιβόητου «Big 4». Διότι η FIFA μπορεί μεν να διοργανώνει το event, αλλά υπεύθυνη των προσκλήσεων είναι η ΕΠΟ της εξυγίανσης, της δικαιοσύνης και της επιβολής συνθηκών ίσης αντιμετώπισης (sic).

Για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ του Βορειοελλαδίτη προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου αγνόησε τον Άρη. Λες και είναι αγκάθι στο λαιμό, τόσο ενοχλητικό που έχει δημιουργήσει απόστημα, πρέπει να αφαιρεθεί και ως τότε θα αντιμετωπίζεται σα να μην υπάρχει. Μήπως δεν παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Superleague; Κι αν όχι, δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός να του πει τον ρόλο που διαδραματίζει ο Άρης; Δεν μπορεί, κάτι θα άκουσε. Παρόλο αυτά, συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος, πιστός, σταθερός και με αξιοζήλευτη ισορροπία επί της κατεύθυνσης που έχει από την πρώτη μέρα της προεδρίας του στον ΕΠΟ. Για τον κ. Γραμμένο προφανώς δεν υπάρχει ο Άρης.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που κάνει η ΕΠΟ ως θεσμικός φορέας αλλά και ο πρόεδρος της, ως θεσμός. Όταν ο Άρης ήταν στη Football League (περίοδος 2016-17) και με όλα τα τραγελαφικά που συνέβαιναν στο κομμάτι της διαιτησίας, τον καλούσε να πάρει θέση, αλλά τα χείλη του ήταν ερμητικά κλειστά. Τώρα που ο Άρης επέστρεψε στη Superlague, είναι στο γκρουπ των πέντε πιο εμπορικών και παραδοσιακών δυνάμεων του ελληνικού Πρωταθλήματος, οι Big είναι… τέσσερις σε μια τρομερή ένδειξη ανισονομίας και διαφορετικής μεταχείρισης των ομάδων. Πραγματικά, τι πρεσβεύει η ΕΠΟ; Πώς ο κ. Γραμμένος επικαλείται συνθήκες ισονομίας όταν ο ίδιος διαμορφώνει καθεστώς άνισης μεταχείρισης;

Η μοναδική πιθανή εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι ο Άρης δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος. Δεν συμπεριλαμβάνεται στο ισχυρό γκρουπ των «εξυγιαντών» του ελληνικού ποδοσφαίρου και η σχέση του με τα MEDIA δεν είναι τόσο έντονη όσο άλλων ομάδων γιατί κι αυτό το ζήτημα θα τεθεί στην αποψινή συνάντηση. Αν η ΕΠΟ και ο κ. Γραμμένος δεν τον προσκαλέσουν έχοντας αυτό το σκεπτικό, τότε δεν θα προσκαλούσαν ούτε τον Παναθηναϊκό. Άρα το ζήτημα είναι ο Άρης…

Η ΕΠΟ διαψεύδει

Η δουλειά κάθε δημοσιογράφου είναι να καταθέτει το ρεπορτάζ του και στο ίδιο κείμενο να φιλοξενεί τυχόν αντιδράσεις. Οφείλουμε λοιπόν να σημειώσουμε ότι η ΕΠΟ διαψεύδει ότι είχε άμεση σχέση με τα διαδικαστικά στης συνάντησης. Άνθρωπος της ομοσπονδίας επικοινώνησε με τον υπογράφοντα σημειώνοντας ότι τόσο οι προσκεκλημένοι όσο και η θεματολογία της συνάντησης καταρτίστηκαν αποκλειστικά από την UEFA καθώς επίσης ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην όλη διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βασίλης Βλαχόπουλος

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στα τελευταία χρόνια της… λαδόκολλας. Χάριν οικονομίας, το λευκό χαρτί χρησιμοποιούταν σε έκτακτες και ιδιαιτέρως σοβαρές καταστάσεις, ούτως ή άλλως ήταν δυσεύρετο. Πρόλαβε τη διαδικασία αποστολής των φαξ, αλλά και τις πρώτες συσκευές κινητής τηλεφωνίας με τη λαστιχένια κεραία που θύμιζαν στρατιωτικούς ασυρμάτους.

Παρακολουθεί όλες… τις μπάλες, αλλά η αδυναμία του είναι η πορτοκαλί, η σπυριάρα, λόγω της ειδοποιού διαφοράς μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Στο μπάσκετ ΠΑΝΤΑ κερδίζει ο καλύτερος. Στο ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσει ο πιο τυχερός.

ΥΓ: Οσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα περιοδικά κι αν πέσουν στα χέρια του, το «Τρίποντο» ήταν, είναι και θα είναι το κορυφαίο forever and ever.