Όσκαρ ατυχίας για τον Βαλεριάνο

Όσκαρ ατυχίας για τον Βαλεριάνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Όσκαρ ατυχίας για τον Βαλεριάνο

bet365

Ο Γιώργος Βαλεριάνος χτύπησε στο γόνατο, αποχώρησε από την προπόνηση του Άρη και αύριο (11/10) θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιταλία – Ουκρανία και σούπερ αποδόσεις στα Διεθνή Φιλικά από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πριν καλά-καλά επανέλθει από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα, ο Γιώργος Βαλεριάνος θα εξεταστεί και πάλι από το ιατρικό επιτελείο του Άρη. Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε στο γόνατο πριν το τέλος της προπόνησης, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Οι Χουλιάν Κουέστα, Ούγκο Σόουζα και Θωμάς Ναζλίδης συνέχισαν και σήμερα, ο πρώτος το πρόγραμμα αποκατάστασης και οι δύο τελευταίοι το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, προς το τέλος της προπόνησης, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε. Αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας έκανε τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο. Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα