Λιβάια: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Λιβάια: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Gazzetta team
Λιβάια: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια εξέφρασε την αισιοδοξία του έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα έπρεπε να είχε προηγηθεί.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στη LiveSport:

Για το ποια γεύση του αφήνει το ματς με τον Ολυμπιακό: «Από τη στιγμή που καταφέραμε και ισοφαρίσαμε σε ένας ματς που πηγαίναμε να χάσουμε στην έδρα μας, νομίζω ότι αυτό είναι θετικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, υπήρχαν πολλές απουσίες, αλλά η ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το αν θεωρεί ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχαμε προηγηθεί, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα και δείξαμε ότι έχουμε βάθος. Μας έλειψαν παίκτες-κλειδιά, υπήρχαν άλλα παιδιά που δεν ήταν απόλυτα έτοιμα, αλλά όσοι παίξαμε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την επόμενη ημέρα: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πετύχει πράγματα φέτος, αλλά η χρονιά δεν σταματάει εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα