Μανιάς: «Εχουν άγνοια κινδύνου οι παίκτες του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Μανιάς: «Εχουν άγνοια κινδύνου οι παίκτες του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε για όλα όσα έγιναν με το ματς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου στην κάμερα της Nova

Για το ματς:
«Είμαι σκασμένος πάρα πολύ και εγώ και οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Δεν ξέρω τι κάνουμε λάθος και στο 85' νομίζουμε ότι τελειώνει τα παιχνίδι. Παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά, στο 85΄ κάτι πάει λάθος και ενώ παίζουμε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα τελικά έχουμε 4 βαθμούς».

Για το πέναλτι του Κυριακόπουλου στο 90':
«Ο Γιώργος έκανε πολύ καλό ματς δεν γίνεται να του ρίξουμε το φταίξιμο, όλοι μαζί χάνουμε όλοι μαζί κερδίζουμε. Πιστεύω πως πρέπει να είχαμε τουλάχιστον 3-4 βαθμούς παραπάνω».

Για το τι είπε ο προπονητής:
«Ο κόουτς είπε να μπούμε δυνατά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι άπειρος, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, όμως νομίζω πως έχουν άγνοια κινδύνου, εμείς είδαμε ότι βγάλαμε γρήγορα φάσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Για την ομάδα:
«Εμείς όταν μπαίνουμε μέσα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Χάσαμε στο 90' από τον Ολυμπιακό και από τον Άρη δεν μπορούμε να λέμε πως απλά παίζουμε καλά αλλά πρέπει να πάρουμε και κάναν βαθμό οπού και αν παίξαμε, παίξαμε καλά δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει κακό παιχνίδι σε έκτος από την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος».

Για το ματς με τον Ατρόμητο:
«Σίγουρα ο Ατρόμητος και εμείς παίξαμε πολύ καλά, βέβαια εμείς είχαμε ένα πρόγραμμα δύσκολο, ενώ ο Ατρόμητος δεν έπαιξε δύσκολο ματς άλλα έχει τα δύσκολα μπροστά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα