Πατρίκ Βουό: Αυτός που «ενώνει» Λαμία και ΟΦΗ (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Πατρίκ Βουό: Αυτός που «ενώνει» Λαμία και ΟΦΗ (pics & vid)

bet365

Λαμία και ΟΦΗ «συγκρούονται» στη Φθιώτιδα (16:00), με τον Πατρίκ Βουό να επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του, όπου είχε βρεθεί έχοντας φύγει από τους Κρητικούς.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν στο παιχνίδι του ΔΑΚ Λαμίας ένα αποτέλεσμα που θα τους «ξεβαλτώσει», που θα τους βγάλει από τα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας. Είναι άλλωστε παιχνίδι μεταξύ ομάδων που μοιάζουν ισάξιες κι αυτό τα καθιστά ξεχωριστά στη «μάχη» που θα δώσουν στη φετινή Super League.

Για τον Πατρίκ Βουό πάντως, το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για έναν ακόμη λόγο. Ο Ιβοριανός επιστρέφει ως αντίπαλος στη Λαμία, στην οποία αγωνίστηκε στο περσινό πρώτο 1/2 της σεζόν, πριν φύγει για τον ΟΦΗ τον Ιανουάριο. Για την ακρίβεια ο Βουό δεν μετακινήθηκε απλά στο Ηράκλειο, αλλά επέστρεψε σ’ αυτό, αφού εκεί κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του τη σεζόν 2016/17 για να πάρει το «εισιτήριο» για τη Super League με τους νεοφώτιστους Φθιωτούς!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ FOOTBALL LEAGUE

Τον Αύγουστο του 2016, ο 29χρονος (τότε) σέντερ φορ, που γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Πορτογαλία, άφησε την Ατλέτικο Κλουμπ για λογαριασμό των Κρητικών, που έψαχναν για επιθετική λύση στην πορεία τους στη Football League.

Ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες, κέρδισε τη θέση του βασικού και σκόραρε 18 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, μοιράζοντας παράλληλα και 9 ασίστ. Δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο με τους «μελανόλευκους», όμως το μέλλον του ήταν στη Super League, με τη άρτι προβιβασθείσα Λαμία να τον «στρατολογεί»!

ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στο ΔΑΚ έγινε επίσης βασικός εξαρχής, με τον Μπάμπη Τεννέ να ελπίζει πως θα ήταν ο άνθρωπος που θα κατάφερνε να πληγώσει τις αντίπαλες άμυνες στις (όποιες) ευκαιρίες του δίνονταν. Φευ. Σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά, κόντρα στον Παναιτωλικό. Τον Ιανουάριο κρίθηκε πως δεν μπορεί να προσφέρει κι αποχώρησε, με προορισμό ξανά τη Football League και τα γνώριμα «λημέρια» του Γεντί Κουλέ.

ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ

Εκεί ένιωσε ξανά στα «νερά» του, βρίσκοντας θέση βασικού σε 14 παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν και μετρώντας 6 γκολ και 1 ασίστ, βάζοντας κι αυτός το «λιθαράκι» του στον τίτλο του πρωταθλητή Football League 2017/18! Αυτό σήμαινε πως μετά από μια μικρή διακοπή, ο Βουό επέστρεφε στα «σαλόνια», αυτή τη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ως τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε 6 αγωνιστικές και σίγουρα οι Φθιωτοί ελπίζουν να μην τον δουν να πετυχαίνει το «παρθενικό» του γκολ απέναντί τους, κάτι για το οποίο δεν πανηγύριζαν δα και συχνά, όσο τον έβλεπαν με τα χρώματα της ομάδας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βουό έχει αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος ξανά στο ΔΑΚ Λαμίας (06/05/17), τη σεζόν που οι «κυανόλευκοι» συνυπήρξαν με τους Ηρακλειώτες στη Football League 2016/17 και μάλιστα είχε δώσει την ασίστ στον Μιλοσάβλιεφ, που είχε διαμορφώσει το τελικό 1-1. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δε είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ στην ήττα (1-2) της ομάδας του!

ΒΟΥΟ ΜΕ ΟΦΗ

ΣΕΖΟΝΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ)ΓΚΟΛΑΣΙΣΤ
2016/1731189
2017/18 (Β)1461
2018/19601

ΒΟΥΟ ΜΕ ΛΑΜΙΑ

ΣΕΖΟΝΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ)ΓΚΟΛΑΣΙΣΤ
2017/18 (Α)1310

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα