Οι βασικοί «πονοκέφαλοι» του Μαρτίνς για την 11άδα με ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Οι βασικοί «πονοκέφαλοι» του Μαρτίνς για την 11άδα με ΑΕΚ

bet365

Η πολύ καλή εμφάνιση των Κούτρη και Γκιγιέρμε με Μίλαν (σε πρώτο πλάνο) και του Σα δευτερευόντως έχουν επιφέρει προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς για την κατάρτιση της 11άδας του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Υπάρχουν παίκτες των Πειραιωτών που φαίνεται πως... κλειδώνουν τις θέσεις τους για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ομάρ αλλά και Καμαρά.

Από εκεί και πέρα όμως το Μίλαν - Ολυμπιακός έφερε έναν μίνι... πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα της επερχόμενης αναμέτρησης της Super League. Έναν προβληματισμό κυρίως για τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και τον Γκιγιέρμε στον άξονα για τις θέσεις των Τσιμίκα και Μπουχαλάκη αντίστοιχα. Ακόμα και ο Σα παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε πήγε καλά.

Ωστόσο οι δύο βασικοί... πονοκέφαλοι του Ίβηρα τεχνικού επικεντρώνονται στον Κούτρη και τον Βραζιλιάνο χαφ. Από εκεί και πέρα οι Βούκοβιτς και Μεριά δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για το κέντρο της άμυνας ενώ σχετικά με την επίθεση θα γίνει... μάχη με Χασάν και Γκερέρο καθώς ο Ισπανός βρήκε και δίχτυα κόντρα στους Ιταλούς. Όπως και να έχει συγκριτικά με τους 11 της Μίλαν οι αλλαγές για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ως προς το βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων αναμένεται να είναι (ξανά) αρκετές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα