Το «εμείς φταίμε» των Γιαννιώτη, Βούκοβιτς & Χασάν, η στήριξη και το «όλοι μαζί χάνουμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Το «εμείς φταίμε» των Γιαννιώτη, Βούκοβιτς & Χασάν, η στήριξη και το «όλοι μαζί χάνουμε»!

bet365

Οι Γιαννιώτης, Βούκοβιτς και Χασάν θέλησαν να πάρουν πάνω τους το... φταίξιμο για την ήττα από τον ΠΑΟΚ ωστόσο άπαντες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαροι: «όλοι μαζί χάνουμε»!

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Είναι φυσιολογικό μετά από ήττες σε ντέρμπι από ένα λάθος και ένα αυτογκόλ οι παίκτες που βρίσκονται στην φάση να νιώθουν άσχημα. «Εμείς φταίμε», ήταν η ατάκα που έβγαινε από τους Γιαννιώτη, Βούκοβιτς και Χασάν. Οι δύο πρώτοι για την φάση του αυτογκόλ και ο Αιγύπτιος για τις χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι του.

Στα αποδυτήρια, αλλά και γενικότερα μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, υπήρξε στήριξη σε όλους όμως και ειδικά σε αυτούς τους τρεις. «Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε μία ομάδα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», ήταν οι σχετικές επισημάνσεις. Στο πλευρό των παικτών, εκτός από τον Μαρτίνς, ήταν και ο Καρεμπέ και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Το σημαντικό σε αυτήν την φάση είναι ο Ολυμπιακός να βγάλει αντίδραση και ουσία μετά από ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα και οι λέξεις «ομάδα» και «ενότητα» είναι απαραίτητες για την δύσκολη συνέχεια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα