Παναθηναϊκός: «Δεν θα ξεκινούσε πρωτάθλημα δίχως την ΕΡΤ»

Παναθηναϊκός: «Δεν θα ξεκινούσε πρωτάθλημα δίχως την ΕΡΤ»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Δεν θα ξεκινούσε πρωτάθλημα δίχως την ΕΡΤ»

bet365

Απάντηση σε δημοσίευμα που έκανε αναφορά στο ποσό της συμφωνίας με την κρατική τηλεόραση για την προβολή των αναμετρήσεων της ομάδας έδωσε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως δίχως τη συμβολή της ΕΡΤ και το deal με τις άλλες έξι ομάδες, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση των «πράσινων»:

«Σημερινό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο επιχειρεί να διαμορφώσει μια εικονική πραγματικότητα ως προς τη συμφωνία του Παναθηναϊκού και άλλων έξι ομάδων με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων πρωταθλήματος. Πρωτίστως, σκόπιμα παραλείπεται η πλέον κομβική… λεπτομέρεια: χωρίς τη συμφωνία με την ΕΡΤ δεν θα ξεκινούσε το Πρωτάθλημα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, η εμπορικότητα του συλλόγου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Εξ ου και το ποσό της συμφωνίας με την ΕΡΤ είναι όμοιο με το συμβόλαιο που προϋπήρχε με τη Nova. Αποτελεί χαρά για τον Παναθηναϊκό να μπορούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας να παρακολουθούν όπου και αν βρίσκονται δωρεάν την προσπάθεια της ομάδας. Κάτι το οποίο πιστοποιείται στις τηλεθεάσεις των αγώνων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα