Με Μακέντα βασικό κόντρα στον ΠΑΣ!

Με Μακέντα βασικό κόντρα στον ΠΑΣ!

Κώστας Ζάλιαρης
Με Μακέντα βασικό κόντρα στον ΠΑΣ!

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα θα ξεκινήσει στο ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ! Επιστροφή Κουλιμπαλί αντί του τραυματία Γιόχανσον.

Ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει τους «πράσινους» στο ματς με τον ΠΑΣ για την 5η αγωνιστική της Super League, με το 4-2-3-1 και τον Διούδη κάτω απ' τα δοκάρια της ομάδας.

Στην τετράδα των μετόπισθεν ο Κουλιμπαλί θα βρεθεί δεξιά αντί του άτυχου Γιόχανσον που μετά από τρία γκολ σε δυο ματς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 20 μέρες.

Κολοβέτσιος – Μαυρομμάτης στα στόπερ και Ινσούα στο αριστερό άκρο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στα χαφ, ο Κουρμπέλης μαζί με τον Δώνη, μπροστά τους οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Χατζηθεοδωρίδης – σε ρόλο εξτρέμ όπως και απέναντι στον Λεβαδειακό – ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μακέντα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κότσαρης, Οικονόμου, Στάικος, Βέργος, Τζανδάρης, Πούγγουρας και Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα