Διπλά γενέθλια στον ΠΑΟΚ (pics)

Διπλά γενέθλια στον ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Διπλά γενέθλια στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Με διαφορά έξι ετών, ο Στέλιος Κίτσιου και ο Μάριος Σιαμπάνης, γεννήθηκαν την ίδια μέρα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές της, «χρόνια πολλά».

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει τις ευχές της.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 19, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα