Θλάση και είκοσι ημέρες εκτός ο Γιόχανσον!

Θλάση και είκοσι ημέρες εκτός ο Γιόχανσον!

Νίκος Αθανασίου
Θλάση και είκοσι ημέρες εκτός ο Γιόχανσον!

bet365

Ο... φορτσάτος Ματίας Γιόχανσον ένιωσε ενοχλήσεις, αποχώρησε στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει εκτός είκοσι ημέρες με θλάση! Επέστρεψε ο Τζανδάρης.

Έχει ξεκινήσει την χρονιά με εντυπωσιακό τρόπο, όντας μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με τρία γκολ αν και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ματίας Γιόχανσον έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο άριστο ξεκίνημα της ομάδας του Δώνη στο πρωτάθλημα αλλά φαίνεται πως... τον ματιάσαμε! Ο διεθνής άσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης στον αριστερό δικέφαλο και όπως διαπιστώθηκε υποφέρει από θλάση που θα τον αφήσει εκτός για ένα εικοσαήμερο! Σημαντικό πλήγμα για τον Δώνη...

Από κει και πέρα, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό παιγνίδι τακτικής. Ατομικό ακολούθησαν Κάτσε, Σέχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα