Ο Κλοπ για Φαμπίνιο, ο Λουτσέσκου για Βέρνμπλουμ και ο εισαγγελέας για τον Ρουμάνο…

Ο Κλοπ για Φαμπίνιο, ο Λουτσέσκου για Βέρνμπλουμ και ο εισαγγελέας για τον Ρουμάνο…

Ο Κλοπ για Φαμπίνιο, ο Λουτσέσκου για Βέρνμπλουμ και ο εισαγγελέας για τον Ρουμάνο…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου συγκρίνει τη δήλωση του Κλοπ για τον Φαμπίνιο με όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ με τον Βέρνμπλουμ και φυσικά ασχολείται με τη δίωξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Φυσικά και διαβάζω εδώ στο gazzetta όλα τα ρεπορτάζ που αφορούν τη Λίβερπουλ. Ως οπαδός της ομάδας, θέλω να ξέρω τα πάντα γι’ αυτή.

Πριν δύο μέρες διαβάσαμε αυτό (http://www.gazzetta.gr/ football/premier-league/ article/1274497/klop-se-ena- examino-etoimos-o-fampinio).

Πώς εδώ κάθε φορά ρωτάμε τον Λουτσέσκου πότε θα μπει μόνιμα στην ομάδα ο Βέρνμπλουμ και πότε… επιτέλους θα δείξει κάποια από τα στοιχεία για τα οποία ο ΠΑΟΚ έκανε τιτάνια προσπάθεια να τον αποκτήσει, έτσι και στο Λίβερπουλ γίνεται για τον Φαμπίνιο. (Μην συγκρίνει κανείς τα μεγέθη και τις αξίες… Οι πρακτικές και οι δηλώσεις συγκρίνονται και φυσικά ταιριάζουν).

Έξι μήνες ζητάει ο Κλοπ ώστε να βάλει τον πολύ ποιοτικό Φαμπίνιο στην δική του καλοδουλεμένη μηχανή και αυτό γιατί τόσο θα χρειαστεί για να εμπεδώσει την τακτική της ομάδας και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή. Αυτά για τον Φαμπίνιο…

Ο Βέρνμπλουμ που έκανε τρεις μήνες διακοπές πόσο καιρό θα κάνει να ετοιμαστεί για τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί ο Λουτσέσκου, που δεν δουλεύει στην ομάδα τρία χρόνια όπως ο Κλοπ στη Λίβερπουλ, αλλά έχει δώσει μία αγωνιστική ταυτότητα εδώ και ένα χρόνο; Ο Βέρνμπλουμ του 1.90 πόσο χρόνο θα χρειαστεί σωματικά και μετά τακτικά;

Και χθες πάντως με τον Άρη φάνηκε ότι ο Σουηδός είναι πίσω και απέχει πάρα πολύ από αυτό που όλοι θέλουν να βλέπουν. Αυτός και άλλοι παίκτες που φυσικά πολύ δύσκολα θα δείξουν ή θα έδειχναν πράγματα, παίζοντας μαζί με άλλους 8-9 αναπληρωματικούς, σε σχήμα χωρίς συνοχή.

* Ένα μόνο πράγμα και για τον Λουτσέσκου και όσα δήλωσε τελευταία. Λέξη προς λέξη (και όχι με τις γενικότητες που χρησιμοποιούνται) ο Ρουμάνος δήλωσε: «Eu cred că în istoria sportului, în istoria fotbalului, s-a mai întâmplat așa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste». Στα Ελληνικά, η μετάφραση αυτής της ατάκας είναι: «Πιστεύω ότι στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά τη διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ».

Το γράφω γιατί είμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ότι οι μισοί και παραπάνω δεν ξέρουν τι ακριβώς είπε…

Γι’ αυτό κατηγορείται ο Ρουμάνος, που αν τιμωρηθεί, αυτό θα γίνει με πρόστιμο από 20 έως 40 χιλιάδες ευρώ. Τον Λουτσέσκου, τον οποίο θέλουν να παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη, ως τον αλήτη, τον αντιπαθητικό, ακόμη και ως φιλοναζιστή, επειδή δεν είδαν τι ακριβώς είπε, αλλά άκουσαν ότι χρησιμοποίησε τη λέξη Χίτλερ!!

Επειδή είπε λέξη προς λέξη, ότι: «Στην ιστορία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού…». Ξανά, μέχρι να το εμπεδώσουν όλοι: «Στην ιστορία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, αυτό συνέβη μόνο κατά τη διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ».

Και θα πάει στον Σιμιτζόγλου του οποίου τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει γνωρίζει η μισή Ελλάδα ΠΡΙΝ αυτός τις κάνει (Ελληνική δικαιοσύνη!!) και θα τον ρωτήσει ο εισαγγελέας… «τι λέτε κύριε;»

Και άντε να δω πώς ο Ρουμάνος θα αποδείξει ότι… στην ποδοσφαιρική Γερμανία εκείνα τα χρόνια, υπήρξε ομάδα που έπαιξε 10 ματς κεκλεισμένων των θυρών και στο τέλος τιμωρήθηκε με δύο μηδενισμούς σε αγώνες της, επειδή… τόσοι χρειάζονταν για να χάσει το πρωτάθλημα. Γιατί αυτό ακριβώς συνέβη πέρυσι, κάτι που Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ ξανά σε καμία χώρα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

(Και επειδή είμαι σίγουρος ότι πολλοί που διαβάζουν γρήγορα, δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έγραψα, ας το ξαναδιαβάσουν…).

Τέλος πάντων, ο Ρουμάνος διώκεται επειδή ανέφερε τη λέξη Χίτλερ και εκείνη την περίοδο…

Ο Μαρινάκης όταν τον Ιούνιο μιλούσε για ποδοσφαιρικά θέματα και έλεγε: «Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό, τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα», πέρασε απαρατήρητος.

Ο Μελισσανίδης όταν πέρυσι ρωτήθηκε για δικαστές και δικαστικές αποφάσεις, είπε έξω από το ΟΑΚΑ: «Αν είναι μάο-μάο ας τολμήσουν…».

Ποιος ή ποιοι από τους τρεις έθιξαν την Ελλάδα και τους θεσμούς της; Ο Λουτσέσκου είναι ο μόνος που κατηγορείται πάντως…

Αλλά ξέχασα… Οι άλλοι δύο δεν έχουν -τυπικά- θεσμικό ρόλο… Χαχαχαχαχα!!

Καταλάβατε; Αυτά γίνονται στην Ελλάδα κύριοι…

Αυτά, πάντα με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι γενικότητες και παιχνίδια με τις λέξεις, για όλες τις ανακρίβειες από Έλληνες, αλλά και Ρουμάνους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.