Ο ΑΠΟΕΛ θέλει Παντελίδη, αλλά…

Γιώργος Ντυμένος
Ο ΑΠΟΕΛ θέλει Παντελίδη, αλλά…

bet365

Στην Κύπρο αναφέρουν πως ο 53χρονος κόουτς του Αστέρα «παίζει» δυνατά για τον πάγκο του «Θρύλου», αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική κρούση.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ντεμαράζ δημοσιευμάτων υπάρχουν σήμερα στην Κύπρο πως ο ΑΠΟΕΛ που αναζητά τον διάδοχο του Μπρούνο Μπαλταζάρ, όχι μόνο έχει τον Σάββα Παντελίδη ως βασικό υποψήφιο για την τεχνική του ηγεσία, αλλά ορισμένοι κάνουν λόγο πως υπάρχουν ήδη και σχετικές επαφές!

Καταρχάς το ενδιαφέρον του «Θρύλου» για τον προπονητή των Αρκάδων προβάλει ως εύλογο, λόγω της πορείας που διαγράφει τα τελευταία χρόνια ο νυν κόουτς του Αστέρα και το όνομά του είναι φυσικό να «παίζει» για αρκετές ομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες που υπάρχουν από το νησί της Αφροδίτης, ο Παντελίδης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, αν όχι στην κορυφή της λίστας του ΑΠΟΕΛ, αλλά φαίνεται πως το ζήτημα έχει μείνει, επί του παρόντος, ως εκεί. Δηλαδή δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική προσέγγιση, σε εκείνον ή τους Αρκάδες, με τους οποίους να θυμίσουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και «τρέχει» από πέρσι το σχετικό πρότζεκτ. Αρα, εάν και εφόσον γίνει κουβέντα, φαντάζει δύσκολο να συναινέσουν στο ενδεχόμενο αποδέσμευσής του.

Πάντως η ουσία είναι πως ο 53χρονος προπονητής αρέσει πολύ στο Γ.Σ.Π. και στον ΑΠΟΕΛ θα ήθελαν να τον έχουν στον πάγκο τους. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο που υπάρχει μέχρι στιγμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα