Μόνο μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Gazzetta team
Μόνο μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη γνωστή, πλέον, διαδικασία απόκτησης, μόνο μέσω διαδικτύου, ενός από τα λίγα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Άγιαξ - ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από το πρωί (09.00) της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (21.09) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (23.09, 20:30) αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα

Τιμή

1

€50

2, 3

€40

5, 6

€25

4, 4A

€15

€15

8

€15

VIP 3ου:

€150

VIP 4ου:

€150

Το κανάλι πώλησης των εισιτηρίων είναι το εξής :

Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Στη θύρα 7 δεν θα διατεθούν εισιτήρια καθώς όλα είναι εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα