Παντελίδης: «Για λίγο στο τέλος δεν πήραμε αποτέλεσμα...»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης: «Για λίγο στο τέλος δεν πήραμε αποτέλεσμα...»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου εξήγησε πως δεν φοβάται την συνέχεια του Αστέρα παρά τις τρεις ήττες και φυσικά στάθηκε στο 2-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Παντελίδης είπε στην Σ.Τ. για:

Την ήττα στο τέλος: Πολύ πικρή η γεύση. Έχουμε χάσει με δύο ματς με πέναλτι με περισσότερο να μην είναι και λιγότερο να είναι. Στο σημερινό ματς σταθήκαμε πολύ καλά αλλά στο τέλος για λίγο δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι. Για λίγο στο τέλος δεν πήραμε αποτέλεσμα. Η ομάδα παρά τα δύο πρώτα άδικα και άτυχα αποτελέσματα - για να μην παρεξηγηθούμε - είναι μία δουλεμένη ομάδα. Μπαίνει στο γήπεδο με πλάνο.

Την συνέχεια στο πρόγραμμα: Δεν ξέρω καν το τι είναι μετά τον Απόλλωνα. Εγώ κοιτάω μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Πάντα με ποιον παίζουμε αμέσως μετά. Στον σημερινό αγώνα μπαίνεις με καθαρό μυαλό και ότι μπορείς να το πάρεις. Δεν είναι ματς που λες σίγουρα θα το πάρεις. Το επόμενο ματς όμως πρέπει να το πάρεις.

Τις διαδοχικές ήττες: Στα προηγούμενα ματς δεν πήραμε κάτι βάση των όσων έχουμε αναλύσει. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Δεν νομίζω άλλη ομάδα με τέτοιο πρόγραμμα θα είχε πάρει κάτι παραπάνω.

Την προσέγγιση στο ματς με τον Ολυμπιακό και τις αλλαγές που έκανε: Καταφέραμε να... απονευρώσουμε το κέντρο του Ολυμπιακού με τον Μπουχαλάκη να περιορίζεται στο καλό ματς που κάνει με τις μπαλιές του και ο Φορτούνης να μην λειτουργεί τόσο καλά. Βάλαμε τον Φερνάντες και τον Τόνσο για πιο καλές επιλογές. Γιατί και στο α' μέρος είχαμε κάποιες φάσεις αλλά μας έλλειψε η τελική επιλογή.

Τον Αστέρα και το τι περιμένει: Δεν νομίζω άλλη ομάδα με το πρόγραμμα του Αστέρα θα έπαιρνε κάτι. Και στο 2ο μέρος με τον ΠΑΟΚ είχαμε πολύ καλή εικόνα με κατοχή και δοκάρι. Είχαμε καλό 2ο μέρος όπως και με Ολυμπιακό, Δείχνει η ομάδα ότι δεν πτοείται από τα αποτέλεσμα. Φοβόμασταν πως οι ήττες μπορεί να πλήξουν το ηθικό αλλά τα παιδιά αυτά δείχνουν πως μπορούν και έτσι δεν φοβόμαστε. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε στην συνέχεια να κάνουμε την πρώτη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα