Πανό για τον Παύλο Φύσσα οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Πανό για τον Παύλο Φύσσα οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (pics)

bet365

Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στη Ριζούπολη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν ξέχασαν τη μεθαυριανή επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, σηκώνοντας πανό με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Το δικό τους αντιναζιστικό μήνυμα έστειλαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκονται στη Ριζούπολη για να στηρίξουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Γιαννιώτες κρέμασαν ένα πανό με τον Παύλο Φύσσα, που δολοφονήθηκε πριν 5 χρόνια από τη Χρυσή Αυγή και το μέλος της, Ρουπακιά, τιμώντας έτσι τη μνήμη του ενόψει της μεθαυριανής ημέρας. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Ποτέ ξανά».

Παράλληλα, ένα ακόμα πανό έκανε την εμφάνισή του στην κερκίδα, που έγραφε «ANTINAZI PAS».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα