Με Μαστούρ στο Περιστέρι η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Με Μαστούρ στο Περιστέρι η Λαμία

bet365

Με τον Χακίμ Μαστούρ κανονικά στην αποστολή, όπως και τους Καραμάνο και Σκόνδρα, η Λαμία ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League με τον Ατρόμητο (16/7, 20:00). Εκτός Μπούντνικ και Πλιάτσικας.

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου 15/9/2018 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα το βράδυ της Κυριακής 16/9, στις 20:00, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μετά την προπόνηση ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, με το νέο πούλμαν του συλλόγου να αναχωρεί αργότερα για την την Αθήνα.

Εκτός έμειναν οι Εβγκέν Μπούντνικ, που συνεχίζει να μην υπολογίζεται, όπως και ο Βασίλης Πλιάτσικας, που πρόσφατα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού.

Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Σκαρντοβέλι, Οσμάν, Καραγκούνης, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Τσούκαλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα