Επιστροφή Καρέλη στη Super League μετά από σχεδόν τρία χρόνια

Επιστροφή Καρέλη στη Super League μετά από σχεδόν τρία χρόνια

Δημήτρης Ρούσσος
Επιστροφή Καρέλη στη Super League μετά από σχεδόν τρία χρόνια

bet365

Στο Γεντί Κουλέ και απέναντι στον ΟΦΗ θα «σφραγιστεί» κι επίσημα η επιστροφή του Νίκου Καρέλη στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου για τελευταία φορά αγωνίστηκε ως παίκτης του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο του 2016 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά από 2,5 χρόνια στο Βέλγιο και στη Γκενκ, ο Νίκος Καρέλης πήρε την απόφαση του επαναπατρισμού για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, που τον ενέταξε στο δυναμικό του.

Ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του Έλληνα επιθετικού τον έφερε μάλιστα στην αρχική 11αδα, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο!

Έτσι με τη συμμετοχή του αυτή ο Καρέλης επιστρέφει στη Super League μετά από 32 μήνες. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη διοργάνωση ήταν στις 4 Ιανουαρίου 2016, ως παίκτης του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναιτωλικό (4-2).

Τότε μάλιστα είχε μετρήσει και μια ασίστ κόντρα στους Αγρινιώτες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει απ' αυτόν να είναι το ίδιο ή και περισσότερο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του και στο ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα