Με Καρέλη στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Καρέλη στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Νίκος Καρέλης κάνει πρεμιέρα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με τον ΟΦΗ.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντι Μαρία σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (15/9, 18:15).

Μοναδική απουσία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους. Αντίθετα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για πρώτη φορά βρίσκεται κι ο Νίκος Καρέλης .

H αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο:

Ρέι , Πασχαλάκης , Τόσκα , Μάτος , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Σάκχοφ ,Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί ,Ζαμπά , Ουάρντα , Άκπομ , Καρέλης .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα