Κατσαρής: «Η Τούμπα θα γκρεμιστεί και θα χτιστεί από την αρχή»

Κατσαρής: «Η Τούμπα θα γκρεμιστεί και θα χτιστεί από την αρχή»

Σταύρος Σουντουλίδης
Κατσαρής: «Η Τούμπα θα γκρεμιστεί και θα χτιστεί από την αρχή»

bet365

Ο Θανάσης Κατσαρής τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με την Ολγα Κεφαλογιάννη στα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Λε Μαν - Τούρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την ικανοποίηση για την θετική ανταπόκριση που έλαβε κι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/9) στα γραφεία του συλλόγου, με την αρμόδια για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Εξ αρχής αυτή ήταν η προσπάθειά μας. Είχαμε σκοπό όταν θα αποφασίσουμε να χτίσουμε το γήπεδο να έχουμε τη συμπαράσταση σύσσωμης της Πολιτείας. Τα περισσότερα κόμματα έχουν πει το "ναι" στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου για να κάνουμε γήπεδο με τα δικά μας χρήματα, αυτά του Ιβάν Σαββίδη, για να έχουμε ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών», υποστήριξε ο Θανάσης Κατσαρής, που ρωτήθηκε και για τα επόμενα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν αναφορικά με το νέο γήπεδο.

«Θα δημιουργηθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο. Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ, εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο, το οποίο θα ανήκει στον Ερασιτέχνη και θα το παραχωρήσουμε στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Όταν λήξει η περίοδος αυτή το γήπεδο θα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ».

Επίσης για ακόμη μια φορά ο κ. Κατσαρής υποστήριξε ότι το υπάρχον γήπεδο θα γκρεμιστεί και στη θέση του θα κατασκευαστεί ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο:

«Το γήπεδο θα γκρεμιστεί. Αν δεν γκρεμιστεί θα γίνει πολύ μικρότερο, καθώς με τις ανακατασκευές οι χώροι περιορίζονται σημαντικά. Ετσι, θα γίνει από την αρχή. Μέσα σε όσα ζητάμε είναι οι γρήγορες αποφάσεις σε ότι πρόβλημα προκύψει. Θέλουμε όλα να προχωράνε γρήγορα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων. Κάτω από το γήπεδο υπάρχουν τάφοι δεν υπάρχουν αρχαία, αν και δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε στο συγκεκριμένο κομμάτι πρόβλημα. Η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων είναι αυτή που μας τρομάζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα