O Ερίκ Αμπιντάλ παίζει λύρα! (pics & vids)

Gazzetta team
O Ερίκ Αμπιντάλ παίζει λύρα! (pics & vids)

bet365

Κάποτε... χόρευε τους αντίπαλους επιθετικούς που ήθελαν να τον περάσουν. Τώρα σε κάνει να χορεύεις στους ρυθμούς του παίζοντας κρητική λύρα. Αυτός είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ!

Καταλογίστηκε τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα Έλτσε - Γρανάδα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε ρυθμούς κρητικής λύρας ο Ερίκ Αμπιντάλ! Ο Γάλλος πρώην σταρ του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Ελούντα και εκεί εξέπληξε τους πάντες παίζοντας κρητική λύρα. Παράλληλα, δέχτηκε και μαθήματα για λάουτα δείχνοντας να τα... παίρνει γρήγορα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Θραψανιώτης μοιράστηκε την εμπειρία του με τον νυν παράγοντα της γράφοντας:

«Ετσι λοιπόν βρεθήκαμε -πριν μερικές μέρες – να παίζουμε μουσική για τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ερικ Αμπιντάλ !!! και την παρέα τους, μετά απο πρόσκληση του κ. Αθηναγόρα Ανδρεαδακη ,τον οποίο και ευχαριστούμε που εμπιστευτικέ στις νότες μας τον διάσημο καλεσμένο του , μια εξαιρετική βραδιά … Αυτά την πρώτη φορά ,γιατί την επόμενη οχι απλώς περάσαμε θαυμάσια μα ο Ερικ μας εξέπληξε παίζοντας λύρα και λαούτο ενώ όπως θα ακούσετε είναι καλλίφωνος! μου έκανε μάλιστα την τιμή να τραγουδήσει ένα δικό μου τραγούδι για πρώτη φορά !!!!! πρόκειται για έναν φωτεινό άνθρωπο μια ευγενική
φυσιογνωμία ένα απίστευτο ταλέντο …. τίποτα τυχαίο!!!! ας είναι καλά!!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα