«Περιμένει την έγκριση της ομοσπονδίας για Ανσαριφάρντ η Γαλατασαράι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Περιμένει την έγκριση της ομοσπονδίας για Ανσαριφάρντ η Γαλατασαράι»

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπορεί να θεωρείται κλεισμένος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο δεν αποκλείεται,υπό προϋποθέσεις να καταλήξει στη Γαλατασαράι.

Ο 28χρονος φορ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, φέρεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την μορφή δανεισμού.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον αγγλικό σύλλογο έχει καθυστερήσει με τους Τούρκους να τονίζουν πως ο Ιρανός διεθνής ενδέχεται να καταλήξει στη Γαλατασαράι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για να συμβεί ωστόσο αυτό θα πρέπει να δώσει την έγκριση της η τουρκική ομοσπονδία, καθώς έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα.

Στη Γαλατασαράι υποστηρίζουν πως ο Ανσαριφάρντ υπέγραψε την τελευταία μέρα των μεταγραφών προσύμφωνο συνεργασίας με τα «λιοντάρια», το οποίο έχει κοινοποιηθεί στην τουρκική ομοσπονδία.

Ως εκ τούτου προσδοκούν πως η ομοσπονδία της χώρας, ακολουθώντας πάντα το γράμμα το νόμου, μπορεί να ανάψει το «πράσινο φως» για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα