Λιβάια: «Στην ΑΕΚ είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Δημήτρης Βέργος
Λιβάια: «Στην ΑΕΚ είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια μίλησε στα κροατικά Μέσα για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, για τη φόρμα στην οποία βρίσκεται στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Λάζοβιτς και τι του είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι στην Πορτογαλία με την αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το σημερινό φιλικό, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Ισπανία για το πρώτο παιχνίδι του Nations League.

Μιλώντας στα κροατικά Μέσα από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται, ο Λιβάια δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του στην Εθνική ομάδα και τόνισε ότι στην ΑΕΚ περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του, κάτι που τον βοήθησε στον απόλυτο βαθμό για να κληθεί από τον Ντάλιτς για τους αγώνες με την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Ο 25χρονος Κροάτης επιθετικός μίλησε, παράλληλα, και για την κόκκινη που δέχθηκε στο τέλος του αγώνα με τη Βίντι για την κλωτσιά στον Λάζοβιτς και αναφέρθηκε και στο τι του μετέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την επόμενη στην προπόνηση της ομάδας.

Αρχικά για την παρουσία του στην Εθνική Κροατίας υποστήριξε: «Πάντα νιώθεις χαρά όταν καλείσαι στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για μένα που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά σε αυτό ευθυνόμουν και λίγο εγώ. Ποτέ δεν είχα καταφέρει να έχω συνέπεια όπως την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ. Τώρα είμαι χαρούμενος και εξαρτάται από μένα», ανέφερε ο Λιβάια, ο οποίος πρόσθεσε για την πορεία της Εθνικής Κροατίας ως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Όλοι πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρναμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε στα παιδιά. Παίξαμε φανταστικά, καλύτερα από τη Γαλλία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τέσσερις φορές επιτέθηκαν και σκόραραν τέσσερα γκολ. Στο τέλος θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι».

Όσον αφορά για το περιβάλλον που συνάντησε στην Εθνική Κροατίας, ο Λιβάια τόνισε: «Τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίζω από τις μικρές Εθνικές. Όλοι περιμένουν πολλά από αυτή την ομάδα. Θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν ποιοτικοί νεαροί ποδοσφαιριστές, καθώς και άλλοι που δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε τι αξίζουμε».

Μετά το σημερινό φιλικό με την Πορτογαλία, η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για το Nations League, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να υπογραμμίζει: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό είτε πρόκειται για φιλικό είτε για ματς του Nations League. Όσο μπορώ να βοηθάω θα το κάνω. Νομίζω πως το Nations League είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, όλος ο κόσμος θα το δει, καθώς θα παίζουν οι καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε που βρισκόμαστε και σε τι φόρμα είμαστε».

Ο Λιβάια μίλησε και για την ΑΕΚ στην οποία έχει βρει τον καλύτερό του εαυτό: «Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία, σου δίνονται δυο ευκαιρίες στην ενδεκάδα και αν δεν παίξεις καλά τότε μένεις εκτός για τα επόμενα τρία με τέσσερα παιχνίδια. Σε σκοτώνει ψυχολογικά αυτό. Στην ΑΕΚ, όμως, είναι διαφορετικά. Έχω θέση βασικού στην ομάδα και είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον διάλογο που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την αντίδρασή του και την κλωτσιά στον Λάζοβιτς στο τέλος του ματς με τη Βίντι: «Δεν συζητήσαμε πολύ, απλά με ρώτησε: "Τι θέλεις, όλοι εδώ σε λατρεύουν, περίμενες το Champions League με τόσο μεγάλη προσμονή και τώρα θα χάσεις τρία παιχνίδια". Ξέρω ότι έχει δίκιο και απολογήθηκα. Συνέβη, δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσω και ξεκίνησε (σ.σ: ο Λάζοβιτς) επίθεση εναντίον μου. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που φάνηκε από την τηλεόραση. Όλοι είδαν την κλωτσιά, αλλά ο συμπαίκτης μου τον εμπόδισε και του μπλόκαρε το χέρι. Ο Λάζοβιτς έδειξε το χέρι του στον διαιτητή και ο διαιτητής όταν το είδε ματωμένο, πιθανώς να νόμισε ότι εγώ του του το είχα σπάσει και γι' αυτό μου έδειξε την κόκκινη κάρτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα