Πρόγραμμα για λίγους, πρόβλημα με Κίτσιου

Πρόγραμμα για λίγους, πρόβλημα με Κίτσιου

Gazzetta team
Πρόγραμμα για λίγους, πρόβλημα με Κίτσιου

bet365

Χωρίς την παρουσία των διεθνών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του «Δικεφάλου» ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (5/9) προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Κίτσιου είδε να γυρνάει το πόδι του και σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «η κατάσταση του ακραίου αμυντικού του Δικεφάλου θα εκτιμηθεί αύριο».

Πιο αναλυτικά:

«Το διήμερο ρεπό ήταν απαραίτητο προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν μετά από τις οκτώ σκληρές μάχες που έδωσαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στη δύσκολη συνέχεια και θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα κατά την διάρκεια της διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τις επόμενες μέρες δεν θα έχει στην διάθεσή του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν αναχωρήσει ήδη για να ενταχθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (05.09) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σήκωσαν μανίκια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κορόιδο και στο φινάλε διεξήχθη παιχνίδι έξι εναντίον έξι.

Οι Λέο Μάτος και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου κατά την διάρκεια της προπόνησης γύρισε το πόδι του. Η κατάσταση του ακραίου αμυντικού του Δικεφάλου θα εκτιμηθεί αύριο. Από την προπόνηση απουσίασε και ο Χοσέ Κρέσπο με ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους.

Την Πέμπτη (06.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα