Σα: «Τιμή να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (pics)

Σα: «Τιμή να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (pics)

Gazzetta team
Σα: «Τιμή να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (pics)

bet365

Ο Ζοσέ Σα είπε αντίο στην Πόρτο, ενώ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα Τσάρλτον – Γουίμπλεντον; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη νέα σελίδα της καριέρας του με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ζοσέ Σα με ανάρτηση του στο instagram, ενώ δεν ξέχασε την Πόρτο.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα της καρδιάς μου. Πέρασα πολλές στιγμές στην ομάδα, πανηγυρίσαμε πρωταθλήματα, έκανα φοβερούς φίλους, και ήμουν πάντα σεβαστός. Κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους και τη στήριξη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ, Πόρτο.

Νέο ξεκίνημα, νέα χρώματα! Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη, είναι τιμή να αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας», έγραψε στα ποσταρίσματα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα