Το δρομολόγιο του Καρέλη καταλήγει στη Θεσσαλονίκη

Το δρομολόγιο του Καρέλη καταλήγει στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Σουντουλίδης
Το δρομολόγιο του Καρέλη καταλήγει στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται την Τρίτη (4/9) στη Θεσσαλονίκη και από την Τετάρτη (5/9) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που δηλώνει ενθουσιασμένος από την απόκτησή του.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Παναιτωλικός - ΟΦΗ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ελληνας επιθετικός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως, αντί για την πρωτεύουσα, όπως φαινόταν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, τελικά θα κάνει το δρομολόγιο «Γάνδη – Θεσσαλονίκη», όπου αναμένεται να βρίσκεται το πρωί της Τρίτης (4/9).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει διήμερο ρεπό και οι προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» θα ξεκινήσουν εκ νέου την Τετάρτη (5/9) με αρκετούς (διεθνείς) απόντες, αλλά και ένα νέο πρόσωπο, αυτό του 26χρονου Ελληνα επιθετικού. Για τον οποίο ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Χαίρομαι πολύ για αυτή την κίνηση. Ο Καρέλης δεν είναι το απόλυτο σέντερ φορ, μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Τον είχα δει και στον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος», είπε ο Λουτσέσκου αναφερόμενος στην απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα