Μαρτίνς: «Ήμασταν ποιοτικοί, μεγάλη κλάση ο Τουρέ»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Ήμασταν ποιοτικοί, μεγάλη κλάση ο Τουρέ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθειά τους να επανέλθουν μετά το παιχνίδι με τη Μπέρνλι στην Αγγλία, ενώ χαρακτήρισε παίκτη μεγάλης κλάσης τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, νικώντας κατά κράτος (5-0) και προχωρώντας με άλλο ένα «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του στη NOVA αμέσως μετά το παιχνίδι:

«Έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό. Είχαμε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι στην Αγγλία, όπου ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Θέλαμε, όμως, να δείξουμε ποιότητα και αποφασιστικότητα και τα καταφέραμε. Κάναμε καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα από τη μεγάλη προσπάθεια και δουλειά που κάνουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

Για τον Γιάγια Τουρέ: «Είναι ένας παίκτης μεγάλη ποιότητας. Γενικά, έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος ο Γιάγια. Ακόμη, είναι μακρύς ο δρόμος για το πρωτάθλημα. Υπολογίζουμε στην συνεισφορά ενός παίκτη, με ποιότητα και καλή νοοτροπία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα